Menu A
€ 33,50 p.p.
Salade met gerookte kip, zongedroogde tomaat en spekjes
of
Italiaanse tomatensoep met pesto en crème fraiche
***
Varkensoester met blue d’Auvergnesaus
of
In de oven gegaarde tilapiafilet met een olijvenkorstje
***
Dessert “de Merwelanden”
of
Koffie of thee met diverse lekkernijen
Menu B
€ 38,50 p.p.
Carpaccio van ossenhaas op Italiaanse wijze
of
Salade met Noorse garnalen en garnalenloempia
***
Zalmfilet met witte wijn bieslooksaus
of
Duo van kalfs- en runderbiefstuk met honing-tijmsaus
***
Verse fruitsalade met 3 soorten sorbetijs
of
Chocolade truffeltaart met vanille ijs en slagroom
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en boter.
Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur.
Tevens is het mogelijk om een keuze te maken van onze
à la carte kaart.
Vegetarische menu’s stellen we in overleg met u en
de chef-kok samen.