Menusuggesties

Menu A

€ 33,50 p.p.

Salade met gerookte kip, zongedroogde tomaat en spekjes

of

Italiaanse tomatensoep met pesto en crème fraiche

***

Varkensoester met blue d’Auvergnesaus

of

In de oven gegaarde tilapiafilet met een olijvenkorstje

***

Dessert “de Merwelanden”

of

Koffie of thee met diverse lekkernijen

Menu B

€ 38,50 p.p.

Carpaccio van ossenhaas op Italiaanse wijze

of

Salade met Noorse garnalen en garnalenloempia

***

Zalmfilet met witte wijn bieslooksaus

of

Duo van kalfs- en runderbiefstuk met honing-tijmsaus

***

Verse fruitsalade met 3 soorten sorbetijs

of

Chocolade truffeltaart met vanille ijs en slagroom

Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en boter.

Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur.

Tevens is het mogelijk om een keuze te maken van onze

à la carte kaart.

Vegetarische menu’s stellen we in overleg met u en

de chef-kok samen.