Loading images...

 

www.gotcha.nl / www.trouwdj.nl  

 

Een geslaagd feest begint hier!

Gotcha drive-in-show entertainment is sinds 1993 actief met het verzorgen van feesten. Trouwerij, bedrijfsfeest of evenement, muziek maakt het feest. Onze DJ's spelen feilloos in op uw gasten of publiek. Een Gotcha DJ straalt enthousiasme uit en beschikt over allround muziekkennis. Naast DJ's levert Gotcha licht-, geluid- en beeldtechniek. Lightjockey's en Veejay's zorgen voor extra sfeer op uw feest. Een wervelende lichtshow of lasershow. Beelden die interactief inspelen op de show maken het feest compleet.

Allround DJ of thema gericht feest? Afhankelijk van het feest dat u gaat geven, zorgen wij voor de juiste drive-in-show. Compact design, met of zonder verlichte dansvloer, decoratie en andere speciale effecten. Alles wordt afgestemd op uw wensen en budget.

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw feest. Gotcha creëert, varieert en presenteert een onvergetelijke show 'on stage'.

 

 

www.123BruiloftDJ.nl

 

Wie zijn wij?

123 Bruiloft DJ is de meest persoonlijke aanbieder van bruiloft deejay shows in heel Nederland. Wij bieden eigentijdse concepten en dragen er zorg voor dat elke avond een feestelijk en zorgeloos succes wordt.

 

Waarom 123 Bruiloft DJ?

– Eén op één persoonlijk contact, ook met de DJ

– Betrouwbaarheid en kwaliteit

– Altijd een back-up DJ

– Unieke shows die nét iets meer brengen

– 100% duidelijkheid vooraf

– Ja, wij doen dat stapje extra!!

Elkaar ontmoeten?

Neem dan gerust contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of bezoek natuurlijk één van onze gratis Live Shows! Voor Live Show data of het bekijken van onze mogelijkheden kunt u uiteraard terecht op onze website.

 
 

 

www.rocks-n-rivers.nl

 

Algemeen

 

Rocks ’n Rivers BV is een gecertificeerd organisatiebureau, dat zich sinds 1994 heeft gespecialiseerd in outdoorprogramma's en bedrijfsevenementen voor groepen van 10 tot 2000 personen.

 

Ons team op het kantoor in Tilburg, bestaat uit 10 medewerkers die zorgen voor een vlekkeloze voorbereiding van uw evenement. De uitvoering van het evenement is in veilige handen bij één van onze projectleiders die samen met het instructeursteam van 60 enthousiaste instructeurs een succes maken van uw evenement.

 

De organisatie van uw evenement is bij Rocks ’n Rivers in veilige handen. Wij beschikken namelijk over een gedocumenteerd veiligheids(management)systeem, conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm en zijn aangesloten bij de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBON) en de RECRON.

 

Dit betekent dat er volgens vaste procedures wordt gewerkt, met alleen gekeurde materialen en dat de instructeurs van hoog niveau zijn. Daarnaast voeren we het Groen & Veilig Waarborg, wat betekent dat alle activiteiten worden uitgevoerd met respect voor de natuur. Alle instructeurs zijn gemotiveerde jonge mensen die veelal afkomstig zijn van de Fontys Sporthogeschool of het CIOS. Alle instructeurs beschikken over een EHBO-diploma, methodisch en didactische vaardigheden en de specifieke buitensport kennis.

 

Met dit professionele team heeft Rocks ’n Rivers vorig jaar maar liefst 350 succesvolle evenementen verzorgd op speciaal geselecteerde locaties met ruim 20.000 deelnemers. Zowel in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk beschikken wij over een zeer uitgebreide infrastructuur en betrouwbare samenwerkingsverbanden.

 

www.lopendstilstaan.nl

 

Ga het avontuur aan met jezelf

 

Je kan zomaar tot leven komen!

 

Waarom zou je Lopend Stilstaan? Na een succesvolle carrière in de marketing & communicatie was ik mezelf een beetje kwijt geraakt, ik liep vast in mijn leven en werk. Een van de hoogtepunten in mijn leven was mijn (bijna) burn-out in 2003. Het was de hoogste tijd om stil te staan en het avontuur aan te gaan met mezelf. Allereerst ben ik gaan stil zitten, 10 dagen lang, 10 uur per dag, in stilte. Wat een avontuur was dat, mijn vipassana meditatie retraite. Sinds lange tijd was er weer rust in mezelf. Toen had ik behoefte aan richting. De 8 jaar durende NLP-reis die toen volgde wees mij de weg. Ik ontdekte mijn missie: mensen bewegen. Het mooiste avontuur was ongetwijfeld mijn pelgrimage naar Santiago de Compostela. Ik had een route om tot leven te komen en stapje voor stapje ontdekte ik mezelf, wauw! Het is mijn visie dat wie het avontuur aangaat met zichzelf, zomaar tot leven kan komen. Vanuit de missie mens en organisatie bewegen onderweg. Vanuit de waarden aardse rust, avontuur en vrijheid. Durf jij buiten begaande paden te treden en het avontuur aan te gaan met jezelf (en de ander)? Om tot leven te komen! Ga dan Lopend Stilstaan 😉 en #ontdek wat je beweegt in je leven, werk of business.

 

Avontuurlijke wandelgroet,
John van der Sluis

 

 

 www.fietsnetwerk.nl

 

Oplaadpunten

Waar kan ik oplaadpunten voor mijn elektrische fiets vinden ?

Op deze website vind u de meest complete zoekmachine voor oplaadpunten voor elektrische fietsen. Bij Laad.nl zijn onze mensen dagelijks bezig om voor u te kijken waar de oplaadpunten in Nederland staan en wat er allemaal in de buurt van de oplaadpunten te doen is. Op deze manier gaat opladen wel heel erg leuk worden ! Het is daarnaast mogelijk om met de website een dagje uit te plannen door een route langs de oplaadpunten te maken. Er zijn namelijk heel veel leuke plekken in Nederland op onze website te vinden die ervoor zorgen dat u ‘Opgeladen onderweg‘ blijft ! 

 

 

www.twinkelweb.nl

 

Twinkelweb.nl gaat over zuinig omgaan met energie.

linknaam: groene energie

 

www.np-debiesbosch.nl

 

Nationaal Park de Biesbosch.

Kijk hier voor de activiteitenkalander en de vele natuur en milieuactiviteiten, die het Nationaal Park de biesbosch organiseert.

 

http://www.barbecue-experts.nl

 

Barbecue kopen.

 

www.gigstarter.nl

 

Vind en boek live muziek op Gigstarter.nl. Met honderden aangesloten muzikanten biedt Gigstarter het grootste overzicht van bands en DJs in Nederland. Neem direct persoonlijk contact op met uw favoriete muzikanten of vraag Gigstarter vrijblijvend om advies. Indien gewenst neemt Gigstarter alle zorgen uit handen zodat u optimaal kunt genieten van uw feest. Wacht niet langer en ontdek welke bands en DJs uw feest tot een succes kunnen maken!